Voi vitsit, valitan, kirjoitan tänne jo toisen kerran tänä päivänä... Mutta kirjoitankin keskiviikosta! Hyvä ystäväni tuli meille (en ollut nähnyt häntä pitkään aikaan).

Arvatkaa vain oliko hauskaa? :D

Pelleilimme vähän Wordilla, sillä tavalla että toinen kirjoittaa ensiksi jonkun tarinan yms. ja sitten toinen kirjoittaa myös jotain omaansa, mutta toinen klikkaa hiirellä välejä tekstissä niin että kaverin sepitykset sekoittuu omaan jaaritteluun! Tajusitteko? Tiedän, olen huono selittäjä. Mutta tässä nyt minun ja ystäväni sekoilun tulos: (Varaudu, teksti ei ole kunnnollista, eikä sillä ole mitään tekemistä oikeinkirjoituksenkaan kanssa...)

Eröönä päivänä hän olikin ei tiedä sitä. hän pussailee matoja puussa ja syö vuuhreitä baanaaneja. tyttö y ruma neiti. SiisHei  Ja  ulkonäköä tai mitään. HÄNTÄ EI OLE OLEMASSA  on Jenzuu ja lempinimeni onhän on ihan tyhmä tyyppi, mutta kukaa jenzuu. Sori kirjoitusvirheet mutta Iiveen käskystä  nyt joudun kertomaan RUMASTA neidistä tämän irtonäppäimistön avulla sängyltä. ja minulla on  mutta joskus myös taliaivo. frendi. Yksi, eikä hän ole pargaimmasta ai neiti on ihan psyköpaattinen likka joklla ei ole aivokapasipäästä! Se on ja kanankakasta j ase JOKEA! englant9i teppaa huviteettiyksikköä n vuoksi aina joka kolmas vuosi. Olipa kerran kaunis n. Siis, hän oli kovin OSKA TÄMÄ ON VAIN SATUAA,hän pitää koirist!

Minähän varoitin... *myhäilee itsekseen* Olen jopa niin ilkeä, että joudutte lukemaan vielä toisen otteen sekoilustamme! Huaa!

He minulla on tarina! Ta i Ja tadaa, maapallossamme (jossa ei siisquuY! yleensä ole kovin järkeviä tyypp Puppetti geenny Hehto. hän ei ole mijään maaikan parad kuttt koiran.S Se on Akuisää. The End. Ja kiitoooos! Ihw Ankan koiravauvat sammakoiksi??? avwrejä kuten m mutta lykkä nä klepaa.. salaisessapaikassasalinjeneaikammioooo!!!!.nhenkilö) sai yhen sammakon l hän pitä koirista ja silti hänellä onkin oma koira.  tyttö on oikein mukava –ä  tai yks nimeltämainitsemato ainakin joskus- Toikaalte< oöhän rsiujfgploon dsöfosjöaivanoööojseksoll jkk…!!! hei daaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhekan sammakon nimi oli mr. Puppet

 

Tässä siis eilisestä päivästä. Nähdään pian!