Aamulla oli aivan kamalan vaikea yrittää edes nousta ylös. Olin ihan räjähtänyt, mutta sain kuitenkin lähdettyä kouluun.

Kun olin koulussa ja tietty luokassa, niin päivänavaus alkoi kuulua kaiuttimista. Ensiksi siinä höpöttivät jotain ja sitten tulikin ihan hiljaista. Kuuntelin taustalta kuuluvaa kolinaa ja puheensorinaa tarkasti, ja totesin että siinäpä opettajat yrittää saada CD-soitinta toimimaan... Yksi opettajista, joka on todella nopeapuheinen, puhui eräässä kohdassa lujempaa kuin muut, ja niimpä koko koulu sai kuulla hänen hienon toteamuksensa: "Niinku maanantai-aamuna." Ja sitten, kun opettajammekin jo luuli päivänavauksen loppuneen, niin tadaa! Kaiuttimista alkoi raikaamaan "Säkkijärven polkka". x)

Myöhemmin menin bestikseni kanssa tivoliin. Tietenkin Tivoli Seiterään, koska se oli saapunut Kirjurinluotoon. Oli superhauskaa! Ensiksi menimme Pilvenpyörään, eli siis tuttavallisemmin sellaiseen  tosi maailmanpyörän tapaiseen. Bestikseni ja minä menimme ensiksi, ja pian laite lähti käyntiin. Vaan laite pysähtyikin juuri siinä kohdassa, kun minä ja bestikseni olimme ylhäällä! Toiset tytöt nimittäin tulivat myös kyytiin. He istuivat alhaalla olevaan vaunuun. Kun odottelimme heidän nousemistaan kyytiin, oli kamala olo. Vaunu huojui ja pelkäsimme koko ajan että pultit irtoaisivat tai jokin menisi rikki ja tippuisimme. Lopulta laite meni käyntiin ja nauteimme ensimmäisestä laitteesta.

Sitten menimme "Crazy Palaceen" joka on naurutalon ja kummitustalon väliltä. Ensiksi tuli tietysti meille tutut liikkuvat lattiat, hullut portaat yms. Sitten pääsimme sellaiseen pimeään käytävään. Tiesimme kyllä koko "Crazy Palacesta" kaiken, liikkuvista lattioista äkillisiin pyörähdyksiin, niin monta kertaa kun siellä olemme käyneet! Käytävä oli siis aivan pilkkopimeä. Lattiassa oli paljon erilaisia juttuja, esim. kohtia jotka "naksahtivat" nopeasti toiseen suuntaan ja pyöriviä alueita. Pelästyin kamalasti, kun jokin naksahti allani ja joudutin kävelyäni tunnelissa ja silloin, täysin odottamatta, aloin pyörimään! Hyppäsin eteenpäin ja osuin taas sellaiseen pyörivään osaan. Lopulta minä ja bestikseni pääsimme "Crazy Palacen" loppuhuipennukseen, oravanpyörään. Menimme nopeasti sen läpi ja lähdimme seuraavaan laitteeseen.

Ja sitten menimme tietenkin lempilaitteeseemme, Waltsuun. Se on siis kahvikuppien ja karusellin risteytyksen tapainen. En osaa selittää kunnolla, mutta istuttavat kohdat ovat sellaisia tavallisen muotoisia, pyöreitä häkkyröitä. Laite on ranta-aiheinen. Kun laite lähtee käyntiin, 1 tai 2 ohjaajaa tulevat pyörittämään niitä juttuja joissa istutaan. Silloin pyöritään todella lujaa ja pääsi suorastaan painautuu selkänojaan.

Seuraavaksi menimme ostamaan hattaraa. Ostimme yhden, koska emme olisi jaksaneet syödä yksin yhtäkään hattaraa, sillä hattarat olivat jättikokoisia! Sitten menimme sellaiseen liilaan laitteeseen (jota en ala selittämään), ja lopuksi vielä kerran Waltsuun. Sitten lähdimme Kirjurinluodon oman puiston puolelle. Lopuksi lähdin kotiin. Tänään oli todella huippu päivä! :D